1 csésze teljes kiőrlésű liszt
1 csésze fehér liszt
1 csésze búza darálva (vagy zab, esetleg rizsliszt)
1, 5 csésze kukoricadara
4 teáskanál szódabikarbóna
0,5 csésze olaj
0,5 lenmag darálva
2 sárgarépa reszelve
1 evőkanál menta (szájszag ellen)
1 evőkanál petrezselyem
víz a tészta összeállításához
Lenmagot darálni és vízzel összekeverni, hogy megdagadjon
A hozzávalókat összegyúrni és egy órahosszára hűtőbe kell tenni.
Nyújtani , szaggatni (pogácsaszaggató vagy valamilyen forma)
150 fokon sütni 40 percig.Az utolsó 10 percben a sütőajtót kicsit ki kell nyitni.
A káposztát (kb 6 kiló) legyalulom egy nagyobb edénybe majd kb 2% asztali sóval behintem. Hagyom állni kb fél órát. A borsikafüvet egy 5 literes üvegbe teszem és egy kevés vízz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd meg a krumplit, hámozd meg, és hagyd a vízben. A fokhagymát pucold meg. (ha petrezselymet is teszel bele, mosd meg, szedd le a leveleit és vágd apróra) Reszeld le a krumplit,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Nehéz- Keverd jól össze a kakaót, a Zero cukrot és a túrót, majd formálj belőle tetszés szerinti nagyságú golyókat. - Hempergesd meg kókuszreszelékben.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelfuttattam az élesztőt 1 dl langyos tejben. A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverem, átgyúrom és meg helyen lefedve kelesztem. Miután megkelt a tészta, gombócokat formázok...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű