Hurka
Hideg sütőbe rakjuk.
Kis vizet rakunk alá, majd megszúrkáljuk.
Légkeverésen 110 fokon 30 - 40 perc alatt megsütjük, majd 170 fokon megpirítjuk.
A hozzávalókat keverjük össze, a fokhagymát zúzzuk-, a bazsalikomot tépkedjük bele, és jól mixeljük össze. Tegyük pár órára a hűtőbe, és fogyasztható is.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. az élesztőt felfuttatjuk a tejben és a többi hozzávalóval kidagasztjuk. 2. duplájára kelesztjük. 3. A tésztát 5 részre osztjuk, 20x20 cm nagyságúra nyújtjuk és 4 felé vágjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlap Vágunk 8 szelet kenyeret. Mivel a krém elég "vastag", nem ajánlom a toast kenyeret. Szendvicskrém Nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük a párizsit és a sajtot. Kisebb lyu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. stáció: A rozslisztet kikeverjük 1 dl langyos vízzel. Légmentesen lezárva 2 napon át érleljük szobahőmérsékleten. Az erjedés során buborékossá és szagossá válik, nem mondom, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű