A krokethez
300 g trappista sajt
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
30 g búzaliszt (BL55)
A kisütéshez
étolaj
Nem mértem, de max 20 perc alatt készen van vele az ember. Lehet önmagában simán mártogatóssal, rizzsel, tartárral, áfonya szósszal ki hogyan szeretné. A fiaim kb. 10 perc alatt eltüntették. Szóval lehet egyből érdemes dupla adaggal kezdeni. Még mielőtt bárki feltenné a kérdést, nem kell panírozni, és nem fog szétfolyni!!
1. A rizst megmossuk és jól lecsepegtetjük. Kb. fél liter forró, sós vízbe tesszük, hozzáadjuk a vajat és fedővel letakarva puhára pároljuk. 2. Amikor elkészült, levesszük a tű...
Elkészítési idő:1. A felaprított zöldségeket bő forró olajban aranybarnára sütjük adagonként, hogy egyszerre ne legyen túl sok az edényben, majd papírtörlőre szedjük és leitatjuk a felesleges olaj...
Elkészítési idő:Lehetőleg ne hatalmas burgonyákat válasszunk, hogy könnyebben puhuljon, s lehetőleg egyenlő nagyságúakat! A meghámozott, megmosott burgonyákat hosszában félbevágjuk, megszórjuk en...
Elkészítési idő: 50 percA nyers krumplit lereszeljük, ételízesítővel, borssal megszórjuk, és hagyjuk állni kicsit, hogy levet eresszen. Belekeverjük a lereszelt fokhagymát, hagymát, a tojást, a petrezsel...
Elkészítési idő: 60perc