10 dkg ch mínusz liszt
5 dkg -50 liszt
3 tojás
1 kanál só
1 dl víz
felverjük a tojásokat, beletesszük a sót, lisztet és annyi vizet amíg jó állagot nem kapunk. Kb. 20 percet pihentetjük.
17 dkg.
Energia. 184 kcal
Ch. 7 gr
Fehérje. 17 gr
Zsír. 7 gr
A felmelegített olajon futtassuk át a mexikói vegyes köretet úgy, hogy intenzíven szórjuk meg morzsolt majorannával és mérsékelten sóval. Kevés vízzel felengedve pároljuk meg puhár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert felkockáztam, fűszereztem (majoranna, fokhagyma, Kotányi cukormentes fűszersó). A tepsit vékonyan kikentem oliva olajjal, beleöntöttem a fűszeres zellert és 200fokon légk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztjuk, és megpároljuk benne a kukoricát, csipet sót szórunk rá. Rákanalazzuk a csicserikonzervet, és egykicsit összemelegítjük. Aprított petrezselyemmel ízesítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hajdinát egy szűrőben alaposan megmossuk egészen addig, amíg a víz szép áttetsző nem lesz, majd lecsöpögtetjük. Ezután egy edényben feltesszük a tűzre, és szárazon megpirítjuk....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű