,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép.
,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép.
Csak parajdi sóval!
Nagyon kevés kell belőle az ételbe!
A húst ledaráljuk s az összes hozzávalóval jól átdolgozzuk, átgyúrjuk majd megtöltjük a sertés bélbe, egy éjszaka hagyjuk rudakon kilógni majd mehet a füstre. Vékony bélben 2-3 nap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat villával összekevertem, és kizsírozott serpenyőbe kanalaztam. Még ekkor rátettem a feltétet és fedő alatt nagyon lassú tűzön kb. 10-15 perc alatt készre "sütöttem"....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást keményre főzzük, megpucoljuk, és hagyjuk kihűlni. A megtisztított gombát apróra vágjuk, a felforrósított olajon megpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal. A tojásokat hosszába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót villával összetörjük, majd összedolgozzuk a hagymával és a tejföllel, majd hozzáadjuk a fűszereket, és teljesen összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű