,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép.
,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép.
Csak parajdi sóval!
Nagyon kevés kell belőle az ételbe!
A tojásokat felütjük egy tálba, és megsózzuk. Habosra verjük egy villával. Nem kell habbá verni, csak addig, amíg elkezd habzani. Hozzákeverjük a szódabikarbónát is. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 85 perc---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikáz...
Elkészítési idő: 180A csicseriborsó jól lecsepegtetjük. Az olajat összekeverjük a fűszerrel, beleforgatjuk a csicseriborsót. Sütőpapíros tepsiben aranybarnára sütjük, közben megrázogatjuk a tepsit.
Elkészítési idő:1. A tejben felfuttatjuk az élesztőt a cukorral. A lisztet összekeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt a tejjel + az olajat és annyi vizet, hogy közepesen lág...
Elkészítési idő: