Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Zöldség krém /esszencia


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép.

Elkészítés:


,1 kg zöldséghez 30 dkg só és annyi oliva,hogy könnyen vigye a gép.
Csak parajdi sóval!
Nagyon kevés kell belőle az ételbe!

Zöldség krém /esszencia

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar A tökéletes grízgaluska
A tökéletes grízgaluska

A tojásokat felütjük egy tálba, és megsózzuk. Habosra verjük egy villával. Nem kell habbá verni, csak addig, amíg elkezd habzani. Hozzákeverjük a szódabikarbónát is. Hozzáadjuk...

Elkészítési idő: 85 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kocsonya- aszpikos formában
Kocsonya- aszpikos formában

---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikáz...

Elkészítési idő: 180
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSICSERIBORSÓ ROPOGÓS
CSICSERIBORSÓ ROPOGÓS

A csicseriborsó jól lecsepegtetjük. Az olajat összekeverjük a fűszerrel, beleforgatjuk a csicseriborsót. Sütőpapíros tepsiben aranybarnára sütjük, közben megrázogatjuk a tepsit.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsanett
Török pide
Török pide

1. A tejben felfuttatjuk az élesztőt a cukorral. A lisztet összekeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt a tejjel + az olajat és annyi vizet, hogy közepesen lág...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk