• 300 g csirkemell filé
• 4 csipet adalékmentes só
• 2 csipet fehérbors (őrölt)
A páchoz
• 1 evőkanál mustár
• 2 evőkanál akácméz
A sütéshez
4 evőkanál olívaolaj
1. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
2. Egy tálban összekeverjük a mézet és a mustárt.
3. Hozzáadjuk a csirkemell csíkokat, és 1 órát állni hagyjuk. Olíva olajon, egy serpenyőben arany barnára sütjük.
Rizzsel tálaljuk.
A zöldséges húsnál a hangsúly a pácon van, amit közvetlenül sütés előtt kell a húsra önteni. Az összes zöldséget felaprítjuk falatnyi darabokra, a gyömbért és a hagymát finomra. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet 2-3 vékonyabb szeletre vágjuk és mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt felforrósítunk 1-2 evőkanál olajjal, majd belerakjuk a csirkemellszeleteket és old...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.A húst megmossuk, szárazra itatjuk, az olajban körbe megpirítjuk, majd ízlés szerint sóval, borssal, paprikával és curryvel fűszerezzük. A húst egy tűzálló tálba tesszük. 2.A ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. Közben a húst felvagdossuk, sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a rozmaringot majd kevés olajon megpirítjuk. A tésztát leszűrjük és kiolajozott hőálló e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű