• 650 g hasábburgonya
• 100 g ketchup
• 110 g pannónia sajt
• metélőhagyma (snidling)
1. A hasábburgonyát szilikonpapírral fedett sütőlemezre borítjuk, és egyenletesen elterítjük.
2. 200 C-ra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük a hasábburgonyát.
3. Ketchupot nyomunk rá, hogy mindenhová jusson, és szeletelt sajttal befedjük de akár reszelt sajttal is megszórhatjuk.
4. 200 C-on további 10 percre visszatesszük a sütőbe.
Ketchup helyett használhatunk pizzakrémet is!
A krumplit legyaluljuk, mintha picit vastagabb chipset készítenénk. A burgonya szeleteket leöntjük az olajjal, megszórjuk a fokhagymaporral, rozmaringgal, kakukkfűvel, sóval és bo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt szedd rózsáira és zöldségaprítóban vagy turmixgépben törd össze. Csak rövid ideig nyomd az indítógombot, 1-2 mp alatt ugyanis apró szemcsés lesz a karfiol állaga, és itt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a zsírt és a szalonnát egy grilltálcára és pirítsuk meg, majd a szalonnát kivéve pároljuk üvegesre a kockára vágott hagymát. Adjuk hozzá a káposztát, sózzuk, borsozzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű