70 dkg borsó
6 dl tej
petrezselyem
A borsót megpároljuk 5 dkg margarinon, majd megszórjuk 2 ek liszttel
Felöntjük a tejjel és 8 percig főzzük. Sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük
1. Előkészítjük a hozzávalókat: a kolbászt karikára, majd félbevágjuk, a káposztát apró csíkokra metéljük, a krumplikat negyedbe, majd szeletekre szabdaljuk. 2. A kolbászt nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót 3dl tej és 3dl víz keverékével puhára főzzük.Ha megpuhult, akkor a tejfölös keményítővel behabarjuk főzelékünket. Végül pedig az apróra vágott friss petrezselyemmel k...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA spenótot felforraljuk annyi vízzel, hogy ellepje, majd 4-5 percig főzzük. A FŐZŐLEVET LEÖNTJÜK RÓLA !!! 4 ek olajból és 1,5 ek lisztből rántást készítünk, majd egy bögre vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, karikára vagy kockákra vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi ellepi, a babérlevéllel együtt puhára főzzük. A zsírból és lisztből zsemleszínűre pirított r...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű