2 dl zöldségalaplé
1 fej hagyma
40 dkg uborka
2 piros húsú paprika
4 paradicsom
1 chilipaprika
0,5 dl olivaolaj
só, bazsalikom
1 csokor petrezselyem
1 itrom leve
A zöldségeket megpucoljuk és leturmixoljuk a zöldségalaplével együtt, majd minden hozzávalót hozzáadunk és hűtőbe tesszük
elkészítjük a palacsintát megkenjük egymásra tornyozzuk bevonjuk csokival
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananász levét, a narancslét és a tejszínt összeöntjük. A gyümölcsöket apróra vágva beletesszük a lébe.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű8 dl vizet 3 evőkanál kristálycukorral, csipet sóval, néhány szem szegfűszeggel, kis darab fahéjjal, szeletke citromhéjjal alaposan összeforralunk. A fűszereket eltávolítva beletes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejföl kivételével a hozzávalókat alaposan kikeverem, majd a masszát a tejföllel is összedolgozom. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm, és a lisztbe forgatott meggyel megszórom. (Í...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű