Családireceptkönyv.hu

Gazpacho


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 dl zöldségalaplé
1 fej hagyma
40 dkg uborka
2 piros húsú paprika
4 paradicsom
1 chilipaprika
0,5 dl olivaolaj
só, bazsalikom
1 csokor petrezselyem
1 itrom leve

Elkészítés:


A zöldségeket megpucoljuk és leturmixoljuk a zöldségalaplével együtt, majd minden hozzávalót hozzáadunk és hűtőbe tesszük

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Kekszes krémes
Kekszes krémes

Tepsi alját ( 30*22cm ) kirakjuk a keksszel és a következő krémet tesszük rá : Krém : A pudingport, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomóm...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

A gyümölcsöt megpucoljuk, összevágjuk. Vízben feltesszük főni. Ha konzerv, a levét is felhasználjuk. A cukrot, 1 vaníliás cukrot, fahéjat, szegfűszeget beletesszük, felforraljuk. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Káposztás paszulyleves
Káposztás paszulyleves

Krumplis pogi: fél kiló főtt, áttört krumpli, fél kiló zsír, fél kiló liszt, ízlés szerint só. Este begyúrni, másnap nyújtani kb. 1,5 cm magasra, késsel beírdalni, kiszaggatni, lek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Eperkrémleves
Eperkrémleves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk