1 l víz
60 dkg gomba
2,5 dl tejszín
1 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
2 ek rétesliszt
fél csokor petrezselyem
citromlé
A hagymát kockázd fel, majd egy kis olajon kezdd el pirítani. Ha már kellőképp megpirult, add hozzá a gombát is, pirítsd együtt kicsit, majd add hozzá a vizet.
Sózd, fűszerezd, önts hozzá egy kevés citromlevet, majd főzd addig, amíg a gomba át nem fő.
Ezután a tejszínből és lisztből készíts habarást, majd sűrítsd be a levest.
Végül turmixold le az egészet.
Margarint megolvassza. beleteszi a megmosott zöldséget Átpirítja Só, bors (fehér), 2 kanál lisztel éppen átpirítja kevergetés mellett. Felönti hidegvízzel, kavargatás mellett...
Elkészítési idő: 15A csirkeszárnyakat megpucoljuk és jól megmossuk, és 2 l vízben feltesszük főni. A répákat megpuculjuk és karikára vágjuk. A hagymát apróra felszeleteljük. Ha a leves felforrt a h...
Elkészítési idő: 70 percA hagymát az étolajon megpiritjuk amikkor már kezd egy kis szine lenni hozzáadjuk a fölvágott fokhagymát pár percig piritjuk majd megszórjuk pirospaprikával. A kisdarabokra fölvág...
Elkészítési idő: