1 fej hagyma
4 g fokhagyma
1 dl vízből készült erőleves
50 dkg gomba
2 kk fűszerpaprika
1 paradicsom
1 paprika
majoranna, petrezselyem
(2 dl tejföl)
A felapíitott hagymákat megpirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük erőlevesse, majd addifg főzzük, míg el nem fő a leve.
Hozzáadjuk a gombát, paradicsomot és paprikát, a fűszereket.
Ha megfőtt, tejföllelösszekeverve tálalhatjuk.
A tejföl elhagyható
A cukkinit megmossuk, felszeleteljük, majd sózzuk. 10 percig állni hagyjuk, majd panírozzuk a szokásos módon - liszt, tojás, zsemlyemorzsa. Utána olajat melegítünk egy serpenyőben...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször is a padlizsánokat meggrillezzük olaj nélkül, jó forró grillen. Végre lesz mire használni az otthoni asztali grillezőt, amit annyira elhanyagoltam eddig... A tanfolyamban...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA száraz alapanyagokat - a lisztet, a sütőport, a sót, a gyömbért és a fahéjat - egy tálban öszekeverjük. Egy másik tálba kimérjük a kókuszzsírt vagy olívaolajat, a cukrot, a citro...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKarikázd vagy vágd hosszanti lapokra a cukkinit. Panírozd (zabliszt – tojás – zabpehely) és forró olívaolajban süsd ki. A végén csöpögtesd le. Én a tojásba teszem a sót, de sózhat...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes