1. A hagymát finomra darabolom, ezt teszem a fokhagymával is. 2. Kikeverem a barbecue-szószt: a fűszerek felét összedolgozom a paradicsompürével és juharsziruppal, mustárral, ba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNéhány üveget vagy tálkát készítsünk elő, amelybe majd kerül a pudingunk. Néhány eperszemet hagyjunk meg a tetejére, a többit a hozzávalókkal rakjuk mixerbe, és keverjük krémesre....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTegyünk fel kb. két és fél liter vizet forrni. Amikor elkezd forrni, tegyük bele a tésztát, majd a csomagoláson jelzett módon főzzük roppanósra. Közben készítsük el a gombás rag...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűCuptorul se incinge la 200°C. Conopida se fierbe ca 10-15 min in apa cu sare sau supa. Se scoate si se lasa la scurs. Pesmetul se prajeste putin in untul/marg incinse bine. Se...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű