Családireceptkönyv.hu

Avokádó rántva


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 2-4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 avokádó, érett
1 lime
1 paradicsom, kockázva és lecsapolták a felesleges vizet
1/4 csésze koriander, felaprítva
2 gerezd fokhagyma,szétnyomva
1 teáskanál só
1/2 teáskanál chili por
2 kis-közepes hagyma
liszt
2 tojás,
2 csésze PANKO zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez

Elkészítés:


Egy közepes keverő tálba, az avokádó belsejét kikaparjuk egy zöld citrom levét.. Keverjük össze a felaprított paradicsomot, koriander, fokhagyma, só és chili por.
Vágott hagymát fél-es szeletekre. Óvatosan távolítsa el a rétegeket egyes gyűrűk. A zsír papírral bélelt tálcára, feküdt ki hagymakarikákkal és töltse ki minden a masszával. Helyezzük a tálcát fagyasztóba, amíg szilárd (körülbelül egy óra).
Add hozzá a lisztet, felvert tojást, és Panko zsemlemorzsa a három külön tálat. Távolítsuk el a fagyasztott guacamole gyűrűket a fagyasztóból. Roll minden először lisztbe, majd tojással, majd zsemlemorzsával.
Egy nagy serpenyőben, hő-olaj(180C). hagymakarikákkal tételekben amíg szépen pirított minden oldalon. Helyezzük a kéztörlő bélelt lemez lecsapolni le a felesleges olajat. Megszórjuk sóval és citromlé. Tálaláskor tejföllel.

Avokádó rántva

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Párolt padlizsán, kígyóuborka fűszerekkel
Párolt padlizsán, kígyóuborka fűszerekkel

A padlizsánt és a kígyóuborkát szeleteld fel vékonyabb szeletekre. Párold meg őket kevés olívaolajon, majd pirítsd is meg. A sütés vége előtt szórd meg a friss fűszerekkel.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Töltött sajtos sült paprika
Töltött sajtos sült paprika

6 db zöldpaprikát kicsumázunk, kalapját levágjuk és 2’-ig főzzük forró vízben. Lecsöpögtetjük szitán, majd 1,5 csésze főtt rizst, 1,5 csésze reszelt sajtot, 1 ek apróra vágott vör...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Vörösbab ragu, húsmentes finomság,
Vörösbab ragu, húsmentes finomság,

A hagymát és a zellert megtisztítjuk, apróra vagdossuk és olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a babot és a kukoricát is. Felöntjük egy kevés vízzel, 1 dl bőven elég és belekeverjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk