Családireceptkönyv.hu

Avokádó rántva


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 2-4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 avokádó, érett
1 lime
1 paradicsom, kockázva és lecsapolták a felesleges vizet
1/4 csésze koriander, felaprítva
2 gerezd fokhagyma,szétnyomva
1 teáskanál só
1/2 teáskanál chili por
2 kis-közepes hagyma
liszt
2 tojás,
2 csésze PANKO zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez

Elkészítés:


Egy közepes keverő tálba, az avokádó belsejét kikaparjuk egy zöld citrom levét.. Keverjük össze a felaprított paradicsomot, koriander, fokhagyma, só és chili por.
Vágott hagymát fél-es szeletekre. Óvatosan távolítsa el a rétegeket egyes gyűrűk. A zsír papírral bélelt tálcára, feküdt ki hagymakarikákkal és töltse ki minden a masszával. Helyezzük a tálcát fagyasztóba, amíg szilárd (körülbelül egy óra).
Add hozzá a lisztet, felvert tojást, és Panko zsemlemorzsa a három külön tálat. Távolítsuk el a fagyasztott guacamole gyűrűket a fagyasztóból. Roll minden először lisztbe, majd tojással, majd zsemlemorzsával.
Egy nagy serpenyőben, hő-olaj(180C). hagymakarikákkal tételekben amíg szépen pirított minden oldalon. Helyezzük a kéztörlő bélelt lemez lecsapolni le a felesleges olajat. Megszórjuk sóval és citromlé. Tálaláskor tejföllel.

Avokádó rántva

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Laskapörkölt kapros nokedlivel
Laskapörkölt kapros nokedlivel

A nokedlihez a friss kaprot megmosom, összevágom, a nokedlitésztát kikeverem és hozzáadom. Sós, forrásban lévő vízbe szaggatom és megfőzöm. A laskát megmosom, megpucolom és a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Cékla hummusz
Cékla hummusz

A céklát megszurkáljuk és megsütjük kb. 45-55 perc alatt. Lehúzzuk a héját, nagyobb darabokra vágjuk és beletesszük egy erős turmixgépbe. Rászórjuk a szezámmagot, fokhagymát Majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rántott gomba tartármártással
Rántott gomba tartármártással

A gombákat megmosom, leszárítom, majd a szokásos liszt-tojás-morzsa-ba panírozom. Forró olajban kisütöm és a mártással tálalom. A mártás: a tejfölbe ízlés szerint a hozzávalókat...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mascarpone házilag, avagy az isteni házi krémsajt
Mascarpone házilag, avagy az isteni házi krémsajt

A hozzávalókat összekeverjük,kicsit sósabbra készítjük,mint kell,mert kicsepeg belőle valamennyi. Ruhába öntjük és 1 nap alatt kicsepegtetjük. Ha sütni akarunk vele,ne sózzuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk