Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Tojás fasírt


Írta:

Elk. idő: 30 p
Adag: 2-4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 db - főtt tojás
1 csokor zöldhagyma
2 evőkanál búzadara
1 evőkanál sima liszt
1 evőkanál tejföl
Növényi olaj a sütéshez
Só - ízlés szerint
petrezselyem

Elkészítés:


1. lépés

Tojás, reszelt egy durva reszelő. Add hozzá az apróra vágott hagymát és a petrezselymet.

2. lépés

Keverje hozzá a lisztet és a búzadarát. Keverje hozzá a tejszínt és a sót ízlés szerint.

3. lépés

Alaposan.

4. lépés

Ebből a tömeg alakításában nedves gneisz palacsintát, és aztán forró olajban megsütjük, amíg arany mindkét oldalon.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tojás fasírt 1.
6 keményre főtt tojást apróra összevágunk, sózzuk, borsozzuk, egy közepes fej hagymát belereszelünk, hozzáadunk 20 dkg apróra vágott vagy ledarált sonkát, 1 nyers tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet,1 maréknyi zabpelyhet, amit előzőleg vízbe áztatunk majd kicsavarjuk, végül annyi zsemlemorzsát, hogy formázható legyen. Apró golyókat formázunk belőle és forró olajban kisütjük.

2.Hozzávalók:
6 keményre főzött tojás, 3 nyers tojás, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 evőkanál étolaj, 2-3 mokkáskanál őrölt pirospaprika, fél csokor apróra vágott petrezselyemzöld, 2-3 csipetnyi őrölt bors, só, 1 kiskanál mustár, 2-3 evőkanál liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz, étolaj a kisütéshez.

Tojás fasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Nikcsi83
Medvehagymás - spenótos tojáskrém
Medvehagymás - spenótos tojáskrém

A medvehagymát, spenótot, újhagymát megmossuk, lecsepegtetjük róla a nedvességet, kicsit összedaraboljuk, és kevés olívaolajjal leturmixoljuk A tojásokat keményre főzzük, megti...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Mértékegységek
Mértékegységek

Házi mértékegységek súlya.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Falafel
Falafel

A csicseriborsót négyszeres mennyiségű vízben beáztatjuk minimum 12-24 órára egy nagy tálban. Jócskán meg fog dagadni! A minimum 12 órát tartsuk, különben nem fog sikerülni! Mikor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Vega zabfasírt
Vega zabfasírt

A zabpelyhet egy kevés sós, forró vízzel leöntjük, letakarjuk addig, amíg megphuhul, és felszívja a vizet. Ha sok lett a víz, öntsük le róla. A kihűlt masszához hozzáadjuk az apró...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk