6 db - főtt tojás
1 csokor zöldhagyma
2 evőkanál búzadara
1 evőkanál sima liszt
1 evőkanál tejföl
Növényi olaj a sütéshez
Só - ízlés szerint
petrezselyem
1. lépés
Tojás, reszelt egy durva reszelő. Add hozzá az apróra vágott hagymát és a petrezselymet.
2. lépés
Keverje hozzá a lisztet és a búzadarát. Keverje hozzá a tejszínt és a sót ízlés szerint.
3. lépés
Alaposan.
4. lépés
Ebből a tömeg alakításában nedves gneisz palacsintát, és aztán forró olajban megsütjük, amíg arany mindkét oldalon.
Tojás fasírt 1.
6 keményre főtt tojást apróra összevágunk, sózzuk, borsozzuk, egy közepes fej hagymát belereszelünk, hozzáadunk 20 dkg apróra vágott vagy ledarált sonkát, 1 nyers tojást, apróra vágott petrezselyemzöldet,1 maréknyi zabpelyhet, amit előzőleg vízbe áztatunk majd kicsavarjuk, végül annyi zsemlemorzsát, hogy formázható legyen. Apró golyókat formázunk belőle és forró olajban kisütjük.
2.Hozzávalók:
6 keményre főzött tojás, 3 nyers tojás, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 evőkanál étolaj, 2-3 mokkáskanál őrölt pirospaprika, fél csokor apróra vágott petrezselyemzöld, 2-3 csipetnyi őrölt bors, só, 1 kiskanál mustár, 2-3 evőkanál liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz, étolaj a kisütéshez.
Főétel Rakott padlizsán, nem csak diétázóknak és hízásra hajlamosaknak. Köret: sült cékla és párolt sárgarépapüré. Ez egyike a legtöbb A-vitamint tartalmazó zöldségeknek. Fog...
Elkészítési idő:A hagymát apróra vágjuk, a gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A tojást keményre főzzük. A hagymát és a gombát megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemzöld...
Elkészítési idő: 40 perc1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit. 2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt, a fűszereket és az olíva olajat. 3. Sorakoztasd a cukkinit a te...
Elkészítési idő: