1 fej hagyma
30 dkg savanyúkáposzta
1 púpos ek lsizt
pirospaprika
1,2 l víz
kolbász
1 fej hagymát szeletekre vágunk, megdinsztelünk, majd a káposztával együtt további 5 percig dinszteljük.
Megszórjuk pirospaprikával, liszttel, felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
Karikára vágott kolbászt is tehetünk bele
Egy vastagfalú fazékban forróstsd fel a zsiradékot, a csirkehúst sózd, borsozd és pirítsd meg a zsírban, szedd ki egy tányérra és tedd félre. Nekem most maradék sült csirkém volt,...
Elkészítési idő:A répákat karikára vágjuk, és egy olívaolajjal felhevített lábasba rakjuk. Ezután hozzáadjuk a kis darabokra szeletelt angolzellert, majd következik a durvára vágott hagyma. Utols...
Elkészítési idő:Először pörköltalapot készítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és a zsíron alaposan megdinszteljük. (Ha megsózzuk a hagymát, jobban megpuhul.) Levesszük a tűzről, ho...
Elkészítési idő: