1 fej hagyma
30 dkg savanyúkáposzta
1 púpos ek lsizt
pirospaprika
1,2 l víz
kolbász
1 fej hagymát szeletekre vágunk, megdinsztelünk, majd a káposztával együtt további 5 percig dinszteljük.
Megszórjuk pirospaprikával, liszttel, felöntjük vízzel, és puhára főzzük.
Karikára vágott kolbászt is tehetünk bele
Olívaolajon megpároljuk a vöröshagymát, majd rádobjuk a fokhagymát és rögtön utána a pirospaprikát. Gyorsan ráöntjük a felkockázott paradicsomokat, hogy le ne égjen a pirospaprika...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűElkészítés ideje: 50 perc. Elkészítés menete: Amit csak lehet, kockázz fel, kivéve a káposztát, azt csíkokra kell majd vágnod. A felkockázott hagymát egy mélyebb lábasban ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és fokhagymát üvegesre pirítsd a zsíradékon, öntsd fel az alaplével, főzd fél órán keresztül, tedd bele a fűszereket, főzd még negyed órát, tejföllel habard, pirított ken...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 dl olajban megpirítjuk a szalonnát, majd rá a kockára vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk. Ezután bele a kockára vágott husit, só és kb. 45 percig sütjük. Közben vizet és bort ö...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű