50 dkg lencse
1 sárgarépa
1 petrezselyem
1 g fokhagyma
babérlevél
tejföl
mustár
ecet
A lencsét beáztatjuk.
1,2 l vízbe beletesszük a lencsét, a felkarikázott répákat, az egész hagymát, fokhagymát, sót és babérlevelet,
40 percig főzzük, majd összeturmixoljuk.
Tejöllel, mustárral és ecettel ízesítve tálaljuk.
A húst felrakjuk annyi vízzel főzni ami épp ellepi. Habozás. Zöldségek. 4-5 órán át főzzük, lassú tűzön.
Elkészítési idő: 5-6 óraA finomra vágott hagymát fonnyasszuk meg az olajon, majd tegyük rá a kis kockákra vágott húst, egy kicsit pirítsuk meg és 0,5 l víz hozzáadásával kezdjük el párolni. Egy db MAGGI...
Elkészítési idő: