3 közepes hagyma
5 szál sárgarépa
5 szál petrezselyemgyökér
2 közepes zellergumó
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyemzöld
10 dkg vaj
só
A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, majd 1-2 perc után a többi zöldséget. Kevergetve addig sütjük, amíg a zöldségek aranysárga színt nem kapnak. Felöntjük 1,5-2 liter vízzel, sózzuk és lefedve, közepes lángon főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Apróra vágott petrezselyemzölddel tálaljuk.
A vöröshagymát, a fokhagymát, és a szalonnát apróra vágjuk. A krumplit kisebb kockákra, a sárgarépát vékony karikákra szeleteljük. A paradicsomot cikkekre vágjuk, a paprika csumájá...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűHa mindent meghámoztunk, felaprítottunk, amit kellett, akkor a nehezén már túl is vagyunk. Forrósítsuk fel az olajat, dobjuk rá a sonka kockákat, pirítsuk egy pár percig, majd jöhe...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA húst mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk kis kockákra. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk apróra, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a húst,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű