menu

Családireceptkönyv.hu

Tzatziki


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,25 kg ubroka
1 nagy doboz joghurt
4 g. fokhagyma
1 csokor kapor
3 ek olivaolaj

Elkészítés:


Az uborkát lereszeljük,majd sózás nélkül kinyomkodjuk.
Összekeverjük sóval és a többi hozzávalóval.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cézár saláta
Cézár saláta

A jégsalátát kettévágjuk, mindkét felét felszeleteljük, 1-1 tálba szórjuk. A paradicsomokat és az uborkát is felszeleteljük, egyenletesen elosztjuk a két tálban. Ké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
KARFIOLKRÉM *
KARFIOLKRÉM *

A karfiolt rózsáira szedem, és sós vagy vegetás vízben megfőzöm. Jól lecsepegtetem, és az aprító gépben 2-3 másodperc alatt pépesítem. teszek hozzá majonézt, hogy kenhető legyen, s...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Judit
Bab - burgonya saláta
Bab - burgonya saláta

Főzzük a burgonyát 15-20 percen át sós vízben. Öntsük le a vizet, hámozzuk meg, majd vágjuk félbe a burgonyákat. Főzzük le a babok héját, kb. 10 percen át sós vízben, öntsük le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zsírban máj.
Zsírban máj.

A szálára vágott hagymát üvegesre pirítom a zsíron, majd hozzáadom a májat. Ügyelve arra, hogy ne süssem túl, addig pirítom a májat, míg az összes folyadékot elveszti. Mikor majdne...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk