- alma
- sütőtök
- hámozott tökmag
- tökmagolaj / mogyoróolaj / egyéb magolaj...
- csirkemell
- sajt
Csirkemell:
A csirkemellet ízlés szerint fűszerezem, az almát karikákra vágom, majd rárakom a csirkemellre a sajttal együtt és összesütöm.
A sütőtököt és a maradék almát kockákra vágom (héjastól), jénai edényben összekeverem, megszórom tökmaggal, fahéjjal, sóval, borssal ízesítem, meglocsolom magolajjal és légkeveréses sütőbe helyezem (mehet a csirkével együtt).
Amint megpuhult, kész :)
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk kétfelé vágjuk, sózzuk. A lisztet összekeverjük a kukoricadarával és a keverékbe beforgatjuk a csirkeszárnyakat. Sütőpapírral bélelt tepsin mindkét...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA kacsát jó alaposan megmossuk. Besózzuk, alaposan, kívül és belül is, szépen belemasszírozzuk a húsba. Magasfalú tepsire tesszük. Természetesen ízlés szerint akár más fűszereket,...
Elkészítési idő: 600 perc Nehézség: KözepesA tésztát sós vízben kifőzöm. A csirkemellet vékony csíkokra vágom, és olajban a vékony karikára vágott hagymával és fokhagymával megpirítom, sózom, borsozom. A spenótot kevés víz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyöl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű