20 g köménymag
4 dl finom szesz
400 g cukor
A köménymagot finomra megtörjük, és összerázzuk a szeszel, majd 8-10 napig állni hagyjuk. Akkor tiszta vászonruhán leszűrjűk és összekeverjük a cukorból főzzöt szörppel. Ha kell, forralt vízzel pótoljuk, hogy 1 l legyen.
Ha likőr zavaros, szűrőpapiron átszűrjük.
válaszd szét a tojások fehérjéjét a sárgájától. A sárgájákat a mézzel keverd fel egészen habosra. Forralj egy nagyobb lábosban vizet a gőzöléshez. A tejet forrósítsd fel a vaníli...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden gyümölcsöt lehetőleg egyenlő nagyságú kockára vágunk. A ribizliket leszárazzuk, megmossuk. Beletesszük egy nagyobb tálba, ráöntjük a sangria gyümölcsbort. Ráfacsarjuk a lim...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűHa edzés után fogyasztod, akkor adhatsz hozzá még fehérje port is ( én az ízesítetlen fehérjét szoktam használni), glutamint és akár felturbózhatod zöldség porral is! A variációkna...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst jól átmosom és pici sóval lassú lángon felteszem főni. Nagyjából 40 percig főzöm, és a végefelé a kókuszreszeléket is hozzászórom. Botmixerrel vagy turmixgépben darálom, l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű