Családireceptkönyv.hu

Sárgabaracknektár


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 10 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg sárgabarack,
70 dkg. cukor,
1 tk. citromsav.

Elkészítés:


Magozzuk ki és aprítsuk fel a sárgabarackot. Főzzünk fel 0,5 dl vízben a cukrot, majd adjuk hozzá a barackot és a citromsavat. Főzzük 30 percig, majd passzírozzuk át szűrőn a barackot és hagyjuk kihűlni. Töltsük sterilizált üvegekbe a nektárt és tartsuk hűtőszekrényben.Vízzel hígítva
fogyasszuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Limonchello - citrus likőr
Limonchello - citrus likőr

5 db citrom 1 lime 6-7 dl vodka, a megmosott citrusokat megsikáljuk, zöldséghámozóval vékonyan meghámozzuk. Jól zárható befőttes üvegbe beletesszük a citrushéjakat, ráöntjük a v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Trópusi turmix
Trópusi turmix

Mindent megtisztítva egy turmixgépben összekeverünk. Hűtve fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Bodzaszörp- diétás
Bodzaszörp- diétás

bodzavirágot megmosás nélkül tedd a befőttesüvegbe 2. Az édesítőt és a citromsavat oldd fel 3 liter vízben. Az egyik citrom levét facsard bele. 3. Önts a bodzavirágokra annyi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöld zöldségturmix
Zöld zöldségturmix

A leveleket, zöldség zöldet alaposan megmossuk. Kicsit összeaprítjuk késsel (könnyebb a dolga a gépnek). A kivit, banánt vagy almát megpucoljuk, és kicsit ezeket is összeaprogatju...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk