2 kg sárgabarack,
70 dkg. cukor,
1 tk. citromsav.
Magozzuk ki és aprítsuk fel a sárgabarackot. Főzzünk fel 0,5 dl vízben a cukrot, majd adjuk hozzá a barackot és a citromsavat. Főzzük 30 percig, majd passzírozzuk át szűrőn a barackot és hagyjuk kihűlni. Töltsük sterilizált üvegekbe a nektárt és tartsuk hűtőszekrényben.Vízzel hígítva
fogyasszuk.
5 db citrom 1 lime 6-7 dl vodka, a megmosott citrusokat megsikáljuk, zöldséghámozóval vékonyan meghámozzuk. Jól zárható befőttes üvegbe beletesszük a citrushéjakat, ráöntjük a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent megtisztítva egy turmixgépben összekeverünk. Hűtve fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyűbodzavirágot megmosás nélkül tedd a befőttesüvegbe 2. Az édesítőt és a citromsavat oldd fel 3 liter vízben. Az egyik citrom levét facsard bele. 3. Önts a bodzavirágokra annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveleket, zöldség zöldet alaposan megmossuk. Kicsit összeaprítjuk késsel (könnyebb a dolga a gépnek). A kivit, banánt vagy almát megpucoljuk, és kicsit ezeket is összeaprogatju...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű