Banán
Földimogyoró esetleg pisztácia
Diszítéshez bármilyen gyümölcs, mazsola
Szükség szerinti mennyiségű érett banánt meghámozunk, egy nejlonzacskóba téve lefagyasztjuk. a fagyasztóból kivéve hagyjuk, hogy a banán kissé kiengedjen, majd pépesítjük (ül. rúdmixszel vagy almareszelővel. Ízesíthetjük darált mogyoróval, vagy pisztáciával. mazsolával, friss gyümölccsel díszítve tálaljuk.
Egy nagy tálba beleöntjük a befőtteket levükkel együtt. A narancsot megpucoljuk, apróra vágjuk, és ezt is beletesszük. Felöntjük a borral. Ízesítjük a mézzel az őrö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk és gerezdekre vágjuk. A sárgarépát is megtisztítjuk, felszeleteljük, majd a megmosott narancsokat héjastól feldaraboljuk. (Csak akkor h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felforralom a cukorral együtt, kicsit besűrítem, hogy a szörpnek sűrűbb legyen az állaga. A bodzavirágokat jól megmosom. A szirupot beleöntöm az üvegbe, nagyjából a háromne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport kevés tejjel simára keverjük. Hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, majd lassan a többi tejet. Amikor ezeket már elkevertük, hozzáadjuk óvatosan a tejszínt, a leg...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű