50 dkg darált hús
2-3 zsemle
4 főtt tojás
1 nyers tojás
fokhagyma
só
bors
pirospaprika
3-4 szem burgonya
vaj
bacon
A darált húsból, tojással, sóval, borssal, pirospaprikával, vízben áztatott zsemlével, fokhagymával egybe fasírtot készítek, a közepébe főtt tojást teszek és kizsírozott tepsibe rakom ,én sűtöpapirral bélelt formába tettem és elősütöm.
Kockára vágott krumplit megfőzök és krumplipürét készítek. A sütőből kivett és kihűlt fasírtot megkenem a krumplipürével és a tetejét baconnel borítom be és visszateszem a sütőbe, pirosra sütöm.
1. A húst megtisztítjuk, és a csontok mellett darabokra vágjuk. 2. A pác hozzávalóit alaposan eldolgozzuk, és megforgatjuk benne a szárazra törölt husikat, majd 5-6 órára (vagy...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KözepesElkészítése: A csont nélküli karajt megmossuk és egészben hagyjuk. Sózzuk, borsozzuk, alufóliába csomagoljuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy átjárja a só és a bors. A va...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron nagy lángon kicsit megpirítjuk a hús...
Elkészítési idő: 115 perc Nehézség: KözepesA felforrósított zsiradékon pirítsd sárgára az apróra vágott hagymát, tedd bele a felkarikázott zöldpaprikát, majd néhány perc múlva a megtisztított, felnegyedelt paradicsomot. Ha...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: Közepes