60 dkg burgonya
25 dkg liszt
25 dkg szalonna
25 dkg juhtúró
1 db tojás
2 gerezd fokhagyma
1 tk. só
a burgonyákat megpucoljuk és lereszeljük.Hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a sót.Kevés vízzel galuska állagúvá gyúrjuk L.obogó sós vízben kiszaggatjuk a galuskákat nokedliszaggató segítségével.Ha feljöttek a víz felszínére, szűrőkanállal kiszedjük őket.
A szalonnát zsírjára pirítjuk.Belerottyantjuk a juhtúrót.Ízesítjük a fokhagymával.Hozzáadjuk a sztrapacskát és hagyjuk összeérni az ízeket.
A tököket mosd meg, vágd ketté, kapard ki a közepükből a magokat. Sózd be, és tedd félre addig, amíg elkészíted a tölteléket. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon dinszteld m...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűFőzzük meg héjában a krumplit és a tojásokat is. Mindkét alapanyag ha megfőtt, pucoljuk meg, és vágjuk őket szeletekre. Míg a krumpli és tojás fő, addig vágjuk fel a kolbászt is k...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A káposzta külső leveleit és a torzsát távolítsd el, majd mosd meg, és vágd vékony csíkokra. A hagymát pucold meg, aprítsd fel, és a káposztával együtt tedd fazékba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukkinit megtisztítottam, majd csíkokra vágtam. Egy tepsit kikentem olívaolajjal, majd szilikon ecsettel beolajoztam a cukkinit is. Megsóztam, majd rányomtam a fokhagymát, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű