6 db csirke felsőcomb
10 dkg füstölt szalonna
40 dkg zöldbab
25 dkg gomba
1 kg burgonya
20 dkg kolbász
1 közepes db vöröshagyma
3 dl tejföl
2 db tojássárgája
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
5 ek napraforgó olaj
1.5 dl víz
A csirkecombokat besózzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk.
A gombát kevés olajon megdinszteljük a zöldbabbal együtt, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Egy tepsit olajjal kikenünk, a szalonna szeletekkel kirakjuk, beleszeleteljük a burgonyát, ráhelyezzük a megsült csirkecombokat, ráborítjuk a zöldbabos gombát, rászeleteljük a kolbászt és a vöröshagymát, és fóliával letakarva 30 percig sütjük.
A tojásokat kikeverjük a tejföllel, ráöntjük az ételünkre, és fólia nélkül készre sütjük.
1. A burgonyát a legkisebb lyukú reszelenő lereszeljük. Hozzáadjuk a sót, állni hagyjuk szűrőben, hogy a leve kifollyon. 2. A kinyomkodott burgonyát összekeverjük a tojással, lisz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz öntöttvas vokban forró olajon szójaszósszal pirosra sütöm a laskára vágott csirkemellet. (Pulykamell, karaj is lehet, de azokat tovább kell sütni.) Beleteszem a kockára vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVégy egy nagy levegőt a tartósítószeres, ízfokozós távol-keleti éttermek előtt, és készítsd el otthon ezt az indiai szezámos-cukkinis csirkecurryt nem kevesebb mint 15 perc alatt!...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHéjában, sós vizében megfőzzük a krumplikat, majd felkarikázzuk, felszeleteljük a hagymát, paradicsomot, gombát és a paprikát is. Forró serpenyőben olívaolajon jól megpirítjuk a t...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: Könnyű