6 db csirke felsőcomb
10 dkg füstölt szalonna
40 dkg zöldbab
25 dkg gomba
1 kg burgonya
20 dkg kolbász
1 közepes db vöröshagyma
3 dl tejföl
2 db tojássárgája
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
5 ek napraforgó olaj
1.5 dl víz
A csirkecombokat besózzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütjük.
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk.
A gombát kevés olajon megdinszteljük a zöldbabbal együtt, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Egy tepsit olajjal kikenünk, a szalonna szeletekkel kirakjuk, beleszeleteljük a burgonyát, ráhelyezzük a megsült csirkecombokat, ráborítjuk a zöldbabos gombát, rászeleteljük a kolbászt és a vöröshagymát, és fóliával letakarva 30 percig sütjük.
A tojásokat kikeverjük a tejföllel, ráöntjük az ételünkre, és fólia nélkül készre sütjük.
A kelkáposztát és a karfiolt előfőzöm. A vöröshagymát kockára vágom, kevés vajon üvegesre pirítom, rádobom a felkockázott, héjától megszabadított paradicsomot, 10 perc alatt megpár...
Elkészítési idő:A leveleket mosd át jó alaposan, majd forró vízben mártsd meg mindet 15-20 másodpercig, aztán szedd ki és tedd félre őket. Készítsd el a rizst, ha zacskósat készítesz, akkor úgy, h...
Elkészítési idő: 1,5 óraA szívet kockára vágva előfőzzük sós,babérleveles vízben,mikor megfőtt, kockára vágjuk a tüdőt és májat.A hagymát a zsíron megfonnyasztjuk,beletesszük a belszerveket,a fűszereket r...
Elkészítési idő: