1 tojás
1 ek. édesítő
1 kk. vaníliás xilit
1 ek. kakaópor
1 ek. fehérjepor vagy lenmagliszt (én most fehérjeporral csináltam)
1 kk. sütőpor
Töltelék: meggylekvár ízlés szerint
Máz: cukormentes csoki, vagy házilag készített bevonó (kókuszzsír és kakaópor, édesítő)
Minden hozzávalót összekeversz és egy kisebb mikrózható edénykébe teszed, én egy porcelán tálkába szoktam, hogy ilyen szép magas legyen.
1 perc mikró
Kiöntöd, és megfordítod, hogy púpja legyen felül. Kimetszel belőle egy kis darabot és megtöltöd meggylekvárral. Visszateszed a kis dugót és leöntöd olvasztott csokival.
Egy magasabb tálka fölé helyezünk egy műanyag szűrőt kibélelve két réteg gézzel. Ebbe öntjük a nagy doboz tejfölt, lefedjük egy kistányérral és hagyjuk hűvös helyen lecsurogni a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a cukorral és a vaníliáscukorral elkevertem, beletettem a citromhéjat is, kikevertem a Loprofint, a LIGA-t felolvasztottam, abba beleöntöttem a tojáspótlót, és elkezdtem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat és folpackba csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük. 2. A tejet a cukrokkal felforraljuk, a pudingport simára keverjük a narancslével és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz