125 g Dia-Wellness -50ch lisztkeverék,
125 g Diabestar sütiliszt,
1 evőkanál búzasikér,
3 evőkanál xilit,
1 tojás,
25g élesztő,
kb 1,2 dl langyos tej.
A langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a hozzávalókból lágy tésztát dagasztunk.
Hagyjuk fél órát kelni, majd deszkára téve, kör alakúra kinyújtjuk.
16 darabra vágjuk, a cikkeket egyenként még kicsit kinyújtjuk. Házi, cukormentes szilvalekvárral töltjük, majd a háromszögeket feltekerjük.
Újabb fél óra pihentetés után tojássárgájával lekenjük, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és az egész diót egyenletese rászórjuk. Sütőbe tesszük, és 170 fokon pár perc alatt megpörköljük, majd kihűtjük. A tojásfehérjét kemény habbá verj...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesA mascarponét keverjük habosra a porcukorral, és a vaníliás cukorral. 2 Ezután adjuk hozzá a kókuszreszeléket, majd kézzel gyúrjuk össze a masszát. (ízlés szerint több cukrot is...
Elkészítési idő: 45 PERC Nehézség: KönnyűA piros és a zöld tésztához valókat külön külön összegyúrjuk. A pirosból kicsi gombócokat gyúrunk és a zöld tésztával vonjuk be. Néhány órára hűtőbe rakjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA boszorkánypogácsa elkészítéséhez a lisztet és a porcukrot keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a vajat, a vaníliás cukrot, a citrom héját és a felének a levét, a kettéválasztott toj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű