5 dkg csokis proteinpor,
2 púpos evőkanál kakaópor,
5 dkg lenmagliszt és
ugyanennyi más liszt (zab, ch csökkentett mind1, még akár fehér is lehet a len miatt),
2 ek. xilit,
1 kk. vaníliás xilit,
1 tojás,
1 jó nagy kanál vaj/kókuszzsír,
és annyi tej, amivel nyújtható tésztát lehet gyúrni.
Ha nem akarod ropogósra, hanem omlósabbra, akkor tegyél bele 1 kk. sütőport.
200 fokos előmelegített sütőben süsd, amíg elkészül. Nem tudom mennyi idő, mert nem figyeltem Ja, rakhatsz bele kicsi fahéjat, az még finomabbá teheti, ha szereted.
A tojást a cukorral és a tejjel simára keverjük majd fokozatosan hozzáadagoljuk a liszttel elkevert sütőport. Pici olajat teszünk a serpenyőbe. Amint felforrósodott kis halmokat te...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAmestecam ingredientele si bagam in frigider pana cand facem umplutura Umplutura : .curati merele de coaja si le dam pe razatoarea mare apoi le calim impreuna cu zaharul si s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet összekeverjük a porcukorral, az olvasztott rámával és a tejjel, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik felébe kakaópor és rumaroma, a másik felébe mandula aroma kerül...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojások sárgáit fehéredésig keverjük a cukorral, kanalanként hozzáadjuk a vizet, majd kikeverjük a sütőporos, szitált liszttel is. A végén forgatjuk bele a tojások fehér...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes