menu

Családireceptkönyv.hu

Update Isler


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



50 g xilit porcukor
100 g vaj
140 g Norbi liszt
50 g finomra tört dió
0.5 kávéskanál fahéj

A töltelékhez:

Ízlés szerint cukormentes fekete ribizli, málna, szilva, vagy barack lekvár

Főoldal > A harmadik 20 legjobb sütemény > Update Receptek > Update sütemény receptek > Update Isler
Update Isler

Hozzávalók:

50 g xilit porcukor
100 g vaj
140 g Norbi liszt
50 g finomra tört dió
0.5 kávéskanál fahéj

A töltelékhez:

Ízlés szerint cukormentes fekete ribizli, málna, szilva, vagy barack lekvár

A bevonathoz:

300 g Norbi étcsokoládé

Elkészítés:


A sütőt előmelegítjük 200 fokra, valamint szilikonos sütőpapírral lefedünk egy sütőlemezt.

Először a tésztát készítjük el úgy, hogy a diót nyújtófával minél jobban összetörjük, majd a tészta összes összetevőjét egy tálba tesszük, és egyneműre gyúrjuk.

Amint összeáll, már kész is.

Ezt követően a tésztát fóliázzuk be, és tegyük a hűtőbe, ahol 10 percen át pihentessük, majd nyújtsuk ki kb. 3 mm vastagra.

Egy kerek, kb. 75 mm átmérőjű kiszúróval szúrjuk ki az islereket és tegyük őket sütőlemezre. Süssük ki őket 5-10 perc alatt.

Figyeljünk, hogy szép világosak maradjanak a kisült korongok.

Majd ha teljesen kihűltek, töltsük össze őket a dzsemmel.

Hagyjuk 1 napig állni hűtőben őket.

Egy nap elteltével a bevonás következik.

A csokoládét, vízgőzön olvasszuk fel.

Az islereket mártsuk bele az olvasztott csokoládéba, majd jól lecsurgatva tegyük vissza őket a szilikonos papírra, míg meg nem köt rajtuk a csokoládé.

Ügyeljünk arra, hogy a csokoládébevonat minél vékonyabb legyen.

Update Isler

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Omlós mákos rudacskák
Omlós mákos rudacskák

1. A tésztához a vajat, a porcukrot és a tojássárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt citrom héját is + a csipet sóval összekevert lisztet és összegyúrjuk a tésztát. F...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Piskótakorongok bögrésen (Rupáner)
Piskótakorongok bögrésen (Rupáner)

A sütőt melegítsük elő 190 fokra, alul-felül sütésre. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, majd a cukorral végül adjuk hozzá az összes többi hozzávalót is, majd egyneművé keverjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Vízen kullogó
Vízen kullogó

A tejet megmelegítjük, feloldjuk benne a cukrot és az élesztőt, hagyjuk, hogy felhabosodjon. Közben a tojást a sóval összehabarjuk, és hozzáreszeljük a margarint. Hozzáadjuk a lis...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Franciakrémes recept
Franciakrémes recept

Melegítsük elő a sütőt 165 fokra. A tészta elkészítésével kezdjük a munkát. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük 1-2 órára,utána könnyebb lesz vele dolgozni . A ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk