25 dkg liszt, 3 dkg vaj, 1 tojás, 3 ek. cukor, 1 dkg szalalkáli (fél dl tejben megáztatunk). Ebből 3 lapot sütünk a tepsi hátán.
Krém: 4 dl tejet felfőzünk 3 ek. liszttel, 2 tojássárgával, 1cs vaníliás cukorral. Sűrű péppé főzzük és hűtjük. Közben kikeverünk 20 dkg porcukrot 20 dkg vajjal és ezt összekeverjük. Megtöltjük vele a lapokat.
Teteje: 3 tojás fehérjét 21 dkg cukorral gőz felett felverünk.Ezt tesszük a harmadik lapra, aztán csokimáz.
A sütő bekapcsolása az első lépés. Semmi értelme később ezzel próbálkozni. Amíg a tésztát összeállítjuk, a sütő remélhetőleg eléri az ideális 180 °C-t. Az előzőleg jól lehűtött...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mazsolákat annyi forró vízbe áztatjuk, amennyi egyujjnyira ellepi őket, és félretesszük. A rizst egy nagyobb lábasba tesszük, hozzáöntjük a tejet, beletesszük a cukrot, a mézet...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűElkészítés A tésztát géppel begyúrjuk, majd folpackkal becsavarjuk, és hűtőbe tesszük 1 napra. Másnap két lapot nyújtunk, és az egyik lapot tepsibe tesszük, majd megböködjük villá...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA tésztához valókat összegyúrjuk,majd 2 cipóra osztjuk. Kinyújtjuk az egyik lapot és a tepsibe rakjuk. Közben elkészítjük a pudingot és még melegen belekeverjük a tejfölt. Ha langy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű