30 dkg kristálycukor +
15 dkg margarin +
8 db tojás +
9 ek. finomliszt +
3 csomag vaníliás cukor +
1 liter tej +
A cukrot a margarinnal habosra keverem, majd egyenként hozzáadom a tojások sárgáját, kanalanként a lisztet és a vaníliás cukrot. Lassan a tejet is hozzákeverem, végül a tojások felvert habját.
Zsírozott, lisztezett tepsibe öntöm /az enyém 32x19 cm-és a magassága 6 cm//, és hideg sütőbe teszem, először 10 percig 210 fokon, majd 90 percig 120 fokon sütöm.
VILLANYSÜTŐBEN alulról a 2. sínre teszem a rácsot.
GÁZSÜTŐBEN: Hideg sütőbe tesszük, begyújtjuk a sütőt és 10 percig maximális hőfokon, ezután viszont a legkisebb fokozaton még 90 percig sütjük.
Ha a fenti méretű tepsibe teszed, ne ijedj meg, mert teljesen tele lesz, óvatosan tedd be a sütőbe. Nem fog kifolyni, ha a hőfokokat betartod. A végén a süti magassága 4,5-5 cm lesz.
Ne ijedjetek meg, ha híg valamit öntötök a tepsibe, mert szépen megsül majd, olyan lesz mint az igazi krémes és isteni finom!
A kisült tésztát ha kihűlt, tedd be hűtőbe. Ha teljesen kihűlt, csak akkor lehet szeletelni!
A végére kapunk egy három rétegre szétvált sütit, az alja ruganyos, tésztaszerű lesz, középen pudingkrémhez hasonló fincsi vaníliás krém, a tetején ha hiszitek, ha nem, piskótaszerű rész!
Fantasztikus, igen finom süti! Jó étvágyat, bátran álljatok neki a sütésének!!!!
Tartsd be a sütési fokot és az időt és sikerülni fog.
: a cukrot, a lekvárral, a vízzel, a rummal, a mazsolával feltesszük főni. Akkor jó, ha a cukor elolvadt, és a mazsola egy kicsit megduzzadt. Adjuk hozzá a kakaóport is, majd keve...
Elkészítési idő:Magozzuk ki a meggyet, majd tegyük bele egy tűzálló tálba, melyet előtte vajjal kikentünk. Vegyítsük össze a hozzávalókat, majd habverő segítségével alaposan keverjük össze. Önt...
Elkészítési idő:Finom édesség és se főzni, se sütni nem kell. Habosra keverünk 15 deka vajat, 3 tojás sárgájával meg 15 deka porcukorral, hozzáadunk 3 evőkanál kakaót , 1-2 evőkanál rumot, végül...
Elkészítési idő: