30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1 tojas
1 csipet so
2 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 kis pohár tejföl
pici rum
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, majd nagyobb pogácsa szaggatóval kiszúrjuk.
A közepét ujjal picit benyomjuk, és fejjel lefelé forró olajba tesszük és fedő alatt sütjük.
Nem lesz zsíros, gyorsan elkészül. Miközben az olajat melegítjük, kiszaggathatjuk a fánkokat.
Mindent összekevertem egy kézi habverővel, sütőpapírral bélelt (38*26cm) tepsibe tettem és ízlés szerint gyümölcsökkel, cukormentes csokival megpakoltam😊 200 fokon (légkeverésen) 2...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézÍgy készítsd: Törd össze a kekszet, keverd a morzsába a pirított mandula szeleteket és a lereszelt csokit. A keveréket oszd szét a poharakba.A behűtött tejszínből verj habot, és fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat válaszd ketté, a sárgájákat keverd simára a cukorral, kapard hozzá a vaníliát vagy csak keverd hozzá a vaníliás cukrot, majd reszeld bele a citrom héját - a fele elég -...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű