50 dkg túró
5 dkg margarin
2 tojás
1 citrom reszelt héja
édesítő
1 nagy tejföl (5 dl)+ egy kis pohár tejföl(2 dl)
1 csomag vanília puding
A túrót összekeverjük a citrom reszelt héjával, a két tojással és a margarinnal. Hozzáteszünk egy csipet sót és ízlés szerint édesítőt. Ezt az egészet géppel krémesre keverjük, majd hozzáteszünk még 2 evőkanálnyit a pudingporból. Ezt a túrókrémet belesimítjuk a tortaformába.
A tejfölt is elkeverjük az édesítővel, abba is mehet a citrom héjából, esetleg valamennyi a levéből is, plusz a maradék pudingpor. Ezt is összekeverjük, és rásimítjuk a túrókrémre. 180 fokon kb. egy óráig sütjük úgy, hogy a sütés feléig sütőpapírral letakarjuk a tetejét. Ha megsült és kihűlt, zselatinnal elkevert tejfölt teszünk a tetejére. Jót tesz neki egy pár óra vagy akár egy éjszaka is a hűtőben
A csokit vízgőz felett felolvasztjuk. A többi hozzávalót turmixgépben vagy késes aprítóban sima, csomómentes masszává dolgozzuk. Két részre osztjuk. Az egyik felét további felhaszn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDolgozd el egymással a lisztet, a kakaóport és a sót. Egy másik nagyobb edényben a cukrot keverd habosra a vajjal, add hozzá egyesével a tojásokat és a vaníliakivonatot. Jól keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA süteményt a krémmel kezdjük. A kókusztejszín felét a liszttel és keményítővel csomómentesre keverjük. A kókusztejszín másik felét edénybe tesszük s elkezdjük melegíteni. Amikor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű