Hozzávalók:
az alaphoz:
30 dkg vaníliás keksz
10 dkg vaj
2 tasak vaníliás cukor
6 evőkanál tejszínhab
A krémhez:
2 tasak vaníliás pudingpor
7 evőkanál cukor
8 dl tej
4 evőkanál kókuszreszelék
A tetejére:
2 dl habtejszín
3 evőkanál kókuszreszelék
1 evőkanál porcukor
1 tasak vaníliás cukor
Elkészítése:
A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük a vajjal, vaníliás cukorral és tejszínhabbal együtt, robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt tortaformába simítjuk. A pudingport elkeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük. Mikor elkészül egy kicsit hagyjuk hűlni, belekeverjük a kókuszreszeléket. A pudingot rásimítjuk a kekszes alapra. Közben felverjük a habot és hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot és a porcukrot. Ha a puding már teljesen kihűlt, a tetejére halmozzuk a habot, nem szükséges elsimítani, egy kanállal „összeborzoljuk”. Lehűtjük és már kínálhatjuk is.
A lisztet elkeverjük a sütőporral.A tojások sárgáját az olvasztott margarint a sót két fajta cukorral tejet citromhéját jól keverjük össze és adjuk a liszthez.A fehérjét verjük hab...
Elkészítési idő:Krém: 6 dl tejből, 2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk, aztán hagyjuk kihűlni. 250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk, bele keverünk 250 g gesztenye masszát és hozz...
Elkészítési idő: