Családireceptkönyv.hu

Kókuszos vaníliakrémes csábítás sütés nélkül!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:

az alaphoz:

30 dkg vaníliás keksz
10 dkg vaj
2 tasak vaníliás cukor
6 evőkanál tejszínhab

A krémhez:

2 tasak vaníliás pudingpor
7 evőkanál cukor
8 dl tej
4 evőkanál kókuszreszelék

A tetejére:

2 dl habtejszín
3 evőkanál kókuszreszelék
1 evőkanál porcukor
1 tasak vaníliás cukor

Elkészítés:


Elkészítése:

A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük a vajjal, vaníliás cukorral és tejszínhabbal együtt, robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt tortaformába simítjuk. A pudingport elkeverjük a cukorral, felöntjük a tejjel és megfőzzük. Mikor elkészül egy kicsit hagyjuk hűlni, belekeverjük a kókuszreszeléket. A pudingot rásimítjuk a kekszes alapra. Közben felverjük a habot és hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot és a porcukrot. Ha a puding már teljesen kihűlt, a tetejére halmozzuk a habot, nem szükséges elsimítani, egy kanállal „összeborzoljuk”. Lehűtjük és már kínálhatjuk is.

Kókuszos vaníliakrémes csábítás sütés nélkül!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Zsuzsa
Almás amerikai palacsinta
Almás amerikai palacsinta

A lisztet, a cukrot, a sütőport összekeverjük, a fahéjjal megszórjuk. Az almákat lereszeljük, kinyomkodjuk a levét és a keverékhez adjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Zserbó szelet
Zserbó szelet

A hozzávalókat összegyúrjuk, 4 lapot nyújtunk. Lekváros diós töltelék a lapok közé, majd a tetejére csokimáz.

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Fánk - Szalagos fánk 3 - OK
Fánk - Szalagos fánk 3 - OK

1. 3 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsolunk 3 dkg élesztőt és beleteszünk 1 evőkanál porcukrot. 2. Amikor az élesztő megkel, 5 dkg vajjal, 2 tojássárgájával, 1 pohárka rummal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Epres habos
Epres habos

A tészta hozzávalóit összekeverjük. Lágy omlós tésztát kapunk, amit zsírpapírral bélelt tepsibe, vagy tortaformába nyomkodunk; peremet is képezhetünk neki. 180 Celsius-fokon kb. 20...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk