16 db babapiskóta,
3 dl tej,
ízlés szerint vanília cukor és porcukor,
25 dkg gesztenye massza,
cukrozott tejszínhab,
1 tábla étcsokoládé,
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk.
A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá.
A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük!
A pudingot csomómentesre keverem kevés tejjel, hozzáadom a cukrot és a többi tejet, majd kevergetve felfőzöm sűrűsödésig. Hagyom langyosra hűlni. A liszteket, sót és a sütőport öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat válasszuk szét, a sárgáját keverjük fehére a cukorral, majd adjuk hozzá a tejet, az olajat, és fokozatosan kanalanként a lisztet, a kakaóport, végül a sütöport is. A to...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KözepesHa szeretnénk díszíteni ilyen módon a kosarainkat, akkor először készítsük el a málna zselét. 1-2 evőkanálnyi málnát villával törjünk össze, kis lábasban melegítsük össze némi cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba tenni a tojások sárgáját és az egész tojást, majd hozzáadni a cukrot, és gőz fölött addig keverni ameddig be nem sűrűsödik. Ekkor levenni a gőzről, és hozzákeverni a vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű