50 dkg csiperkegomba
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál ráma Rama margarin
1 kiskanál pirospaprika
fél pohár tejföl
1 kiskanál ételízesítő
1 kiskanál só
fél csokor petrezselyemzöld
Galuskához:
25 dkg túró
2 db tojás
15 dkg liszt
1 kiskanál ételízesítő
1 kiskanál só
1 csokor aprított kapor
5 dkg ráma vaj
A gombából ízlés szerint pörköltet készítünk, majd tejföllel behabarjuk.
A galuskához a túrót kikeverjük a tojással, liszttel, sóval, delikáttal, fél csokor kaporral. Kemény nokedli tésztát kapjunk. Forrásban lévő vízbe nokedli szaggatón kiszaggatjuk. Ha megfőtt lecsepegtetjük. Közben a rámán a megmaradt fél csokor kaprot ízlés szerinti sóval kicsit megdinszteljük, és a kifőtt galuskával összekeverjük. A gombapaprikással kínáljuk.
Aki az ételt elkészíti, megkóstolja,az ízhatások teljesen elvarázsolják.
Az élesztőt a cukorral, sóval és a vízzel elkeverjük, és hagyjuk, hogy egy kicsit meginduljon. Hozzáadjuk a lisztet is, és a tésztát alaposan kidolgozzuk. A végén egy kevés olajat...
Elkészítési idő:A csirkemellet megmossuk és kockákra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk, a zöldhagymát felkarikázzuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A cukkinit negyedeljük, majd kisebb darabokra...
Elkészítési idő:Kedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: