4 egész csirkemell- filé
méz
mustár
só
bors
pirospaprika
olívaolaj
A csirkemell filéket megmossuk. A fűszereket, a mézet és a mustárt ízlés szerint összekeverjük, majd a csirkemelleket minkét oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe rakjuk, oliva olajjal meglocsoljuk. Alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőbe tesszük.Amikor a hús megpuhult 10 percig még fólia nélkül pirítjuk.
1. A csirkemelleket kicsontozom és 4 darabra vágom, majd húskalapáccsal gyengén ütögetve laposra formázom. 2. Jól megsózom, ezután a felforrósított vajon mindkét oldalát lepirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz- A 30×28-as tepsimben készítettem: első lépésben kibéleltem a baconnel. - Rárakosgattam a hússzeleteket. - Egy sor bacon - Ráöntöttem a zöldséget (igen, így fagyottan). - A te...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon pirítsuk meg a az apróra vágott vöröshagymát, dobjuk rá a reszelt fokhagymát, majd szórjuk meg pirospaprikával. 1 dl vizet öntsünk rá, majd tegyük rá a nagyobb kockákra v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű