25 dkg -50% liszt
15 dkg ch-10 liszt
1 dkg búzasikér
1 csomag szárított élesztő
1 dkg só
1 evőkanál olaj
2 dl tej
és 2 dl vízben főtt burgonya
A hozzávalókat a víz és tej kivételével a dagasztógépbe öntjük. A vizet összekeverjük a tejjel, meglangyosítjuk és folyamatosan a keverékhez adagoljuk. Kb. 5 percig dagasztjuk, majd egy nagy zárható tálban duplűjára kelesztjük. Ezután vagy formázzuk vagy beteszük a hűtőbe. Én másnap reggelig hűtőben hagyom, akkor 8 egyenlő részre osztom, széthúzom és letakarva pihentetem 15 percet, majd bő olajban kisütöm.
1.Először keverd össze a száraz összetevőket, majd adagold hozzá a többi hozzávalót is. 2.Oszd el a zabpelyhet 2 tálba, és azonnal tálalhatod is, vagy hagyd állni egy éjszakán át...
Elkészítési idő: 5perc Nehézség: KönnyűA banánt villával szétnyomjuk, tojással elkeverjük. Hozzáadjuk a reszelt almát, a zabpelyhet, fehérjeport, fahéjat. Alaposan eldolgozzuk, sütőpapírral kibélelt püspökkenyér formába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 30 perces sajtos rúd elkészítéséhez a lisztet, a sütőport, a vajat, a tejfölt és a sót egy tálban összekeverjük. Összegyúrjuk, majd kinyújtjuk 1 cm vastagra. A tészta tetejét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit szeletekre vágjuk, és mindkét oldalát meglocsoljuk olívaolajjal, majd száraz serpenyőben -vagy grillen- megsütjük. Robotgépben vagy egy kés segítségével nagyon...
Elkészítési idő: 11 perc Nehézség: Könnyű