25 dkg -50% liszt
15 dkg ch-10 liszt
1 dkg búzasikér
1 csomag szárított élesztő
1 dkg só
1 evőkanál olaj
2 dl tej
és 2 dl vízben főtt burgonya
A hozzávalókat a víz és tej kivételével a dagasztógépbe öntjük. A vizet összekeverjük a tejjel, meglangyosítjuk és folyamatosan a keverékhez adagoljuk. Kb. 5 percig dagasztjuk, majd egy nagy zárható tálban duplűjára kelesztjük. Ezután vagy formázzuk vagy beteszük a hűtőbe. Én másnap reggelig hűtőben hagyom, akkor 8 egyenlő részre osztom, széthúzom és letakarva pihentetem 15 percet, majd bő olajban kisütöm.
Összedolgozom, pihentetem, szaggatom 200 C sütöm 20-25 percig Nekem 45 db lett belőle ?
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádót kettévágjuk, kikaparjuk a húsát, és villával összenyomkodjuk. A fokhagymát felaprítjuk összekeverjük az avokádóval és joghurttal, hozzáadjuk kifacsart citromlevét. Megs...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: NehézA hozzávalókat a víz és tej kivételével a dagasztógépbe öntjük. A vizet összekeverjük a tejjel, meglangyosítjuk és folyamatosan a keverékhez adagoljuk. Kb. 5 percig dagasztjuk, maj...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: Könnyű1. A kiválogatott ép paradicsomok tetejét levágjuk, kivájjuk a belsejüket, picit borsozzuk, beleütünk egy-egy tojást. 2. Kivajazott tűzálló tálba egymás mellé helyezzük őket, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű