15-20 dkg sárgaborsó
1-2 ek céklalé
1 nagy fokhagyma vagy fokhagymapor
1 kk só
½ kk bors
kevés chili, curry
A sárgaborsót beáztatni, főzni annyi vízzel míg teljesen szétfő. Turmixba tenni, a fűszerekkel együtt, lehet pici vízzel segíteni. Folpackkal bélelt edénybe tenni vagy hengerré formálni, hűteni.
A kenyérszeleteket megkenjük vajjal. Két szeletre teszünk 4-4 sonkát és sajtot, majd a megmaradt kenyérszeletekkel beborítjuk és kettévágjuk. A szendvicseket melegszendvicssütőben...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűFelverjük a tojást, picit megsózzuk mehet az enyhén olajos serpenyőbe. Beborítjuk a tortilla lappal, majd 2-3 perc után megfordítjuk. Megpakoljuk amivel szeretnénk, majd félbehaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A sárgájába belekeverjük a krémsajtot, a sót és a sütőport. A fehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a krémsajtos sárgáját és óvatosan összekever...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük. Megtisztítjuk őket, és nagy lyukú reszelőn, lereszeljük. Hozzáadjuk a vágott snidlinget, a mustárt, vajat, só, borsot...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű