Családireceptkönyv.hu

VEGÁN PÁRIZSI


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15-20 dkg sárgaborsó
1-2 ek céklalé
1 nagy fokhagyma vagy fokhagymapor
1 kk só
½ kk bors
kevés chili, curry

Elkészítés:


A sárgaborsót beáztatni, főzni annyi vízzel míg teljesen szétfő. Turmixba tenni, a fűszerekkel együtt, lehet pici vízzel segíteni. Folpackkal bélelt edénybe tenni vagy hengerré formálni, hűteni.

VEGÁN PÁRIZSI

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Reggeli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Karolina
Sajtos-sonkás melegszendvics
Sajtos-sonkás melegszendvics

A kenyérszeleteket megkenjük vajjal. Két szeletre teszünk 4-4 sonkát és sajtot, majd a megmaradt kenyérszeletekkel beborítjuk és kettévágjuk. A szendvicseket melegszendvicssütőben...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gyors tortillás reggeli /vacsora
Gyors tortillás reggeli /vacsora

Felverjük a tojást, picit megsózzuk mehet az enyhén olajos serpenyőbe. Beborítjuk a tortilla lappal, majd 2-3 perc után megfordítjuk. Megpakoljuk amivel szeretnénk, majd félbehaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Boglárka
Felhő kenyér
Felhő kenyér

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájába belekeverjük a krémsajtot, a sót és a sütőport. A fehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a krémsajtos sárgáját és óvatosan összekever...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Nikolett
Tojáskrém
Tojáskrém

A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük. Megtisztítjuk őket, és nagy lyukú reszelőn, lereszeljük. Hozzáadjuk a vágott snidlinget, a mustárt, vajat, só, borsot...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk