4 db tojás
só
bors
1/2 fej vöröshagyma (vagy lila hagyma)
4 dkg vaj
1/2 pohár tejföl
1 ek mustár
petrezselyemzöld (aprítva)
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és lereszeljük sajtreszelőn. Megsózzuk, megborsozzuk, és apróra vágott hagymát teszünk bele.
Habosra keverjük a vajat, a tejfölt és a mustárt, majd hozzáadjuk a tojáshoz. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemzölddel, összekeverjük, és a hűtőbe tesszük néhány órára.
Az összes hozzávalót összekeverjük egy tálban, majd kibélelt tepsibe öntjük. Egyenletesen eloszlatjuk, és előmelegített 200 °C fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Megvárjuk,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűPREPARATION Preheat oven to 400˚F/200˚C degrees. Peel and grate the potatoes, and soak them in ice water. Squeeze out excess water and place potatoes in a bowl. Add the rest o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZöldségeket apróra vágva olivaolajban összekeverni. A tetejére jön az omlett.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű