4 db tojás
só
bors
1/2 fej vöröshagyma (vagy lila hagyma)
4 dkg vaj
1/2 pohár tejföl
1 ek mustár
petrezselyemzöld (aprítva)
A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és lereszeljük sajtreszelőn. Megsózzuk, megborsozzuk, és apróra vágott hagymát teszünk bele.
Habosra keverjük a vajat, a tejfölt és a mustárt, majd hozzáadjuk a tojáshoz. Meghintjük az apróra vágott petrezselyemzölddel, összekeverjük, és a hűtőbe tesszük néhány órára.
A hagymát apróra vágjuk, a gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A tojást keményre főzzük. A hagymát és a gombát megdinszteljük, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemzöld...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűlinkben
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rántott gombához egyenlő nagyságú, körülbelül 5 cm átmérőjű gombát szerzünk be. A vargányának a felső, barna hártyáját lehúzzuk. A megtisztított gombafejeket forrásban levő, enyh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megfőzzük, hagyjuk teljesen kihűlni. Majd robotgéppel felaprítjuk a petrezselyemzölddel együtt. Egy tálban elkeverjük a sajtkrémet a vajjal, majd hozzáadjuk a gombát...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű