Nagydobosi sütőtök (hagyományos, szürke bécsi tök, v. úritök)
Kanadai tök
Bécsi tök
- száraz kocsány
- narancssárga hús
Bécsi tök
EM 220 C
220 C -> 30 perc
200 C -> 30 perc
160 C -> 20-30 perc
Kanadai tök
Majdnem úgy, mint a bécsi
1 közepes padlizsán 2 kisebb cukkíni Fűszerolaj (provanszi v. fokhagymás) Só, bors Olívaolaj, napraforgóolaj Egy ág friss rozmaring és két-három ág kakukkfű 1 gerezd fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejföl t összekeverjük a lereszelt fokhagymával, a sóval és a tárkonnyal és bazsalikommal. A cukkinit és a paradicsomot felkockázzuk. Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük a vaja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy konyhai aprítógépbe tegyük bele a mozzarellát lé nélkül - a súly is így értendő. Adjuk hozzá a reszelt parmezánt is. 2. Mehet bele a tojás, liszt, apró csipet só, bors, fri...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA hajdinát egy edényben szárazon szétpattogtatjuk, hozzáadjuk a zöldségeket – a hagymát meg a sárgarépát –, babérlevelet, sót. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Készre főzzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű