Családireceptkönyv.hu

Párolt mediterrán zöldségek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kisebb padlizsán
2 paradicsom
1 kicsi kaliforniai paprika
1 kicsi kígyóuborka
olívaolaj
friss bazsalikom
friss oregánó

Elkészítés:


A zöldségeket vágd fel vékony szeletekre, majd párold lefedve kevés vízzel és a fűszerekkel. Ha megpuhultak, pirítsd meg a zöldségeket kissé az olajon.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tojás fasirt
Tojás fasirt

6-8 db kemény tojás 1 db egész tojás 2 db zsemle fokhagyma vöröshagyma piros paprika bors só zsemlemorzsa olaj a sütéshez Elké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Túrógombóc
Túrógombóc

A túrót villával áttörjük, és összekeverjük a búzadarával, és a tojásokkal (könnyebb lesz a gombóc, ha most csak a tojás sárgáját keverjük bele, és pihentetés után keverjük bele fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Párolt spárga brokkolival
Avatar Erika Kedvelnék Avatar Attila Kedvelnék
Párolt spárga brokkolival

A margarint és az olajat melegítem, az előre befűszerezett zöldségeket a fokhagymával együtt a serpenyőbe helyezem, és fedő alatt megpárolom. Zacskóban sült csirkecombokhoz tál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk