10 dkg teljes kiőrlésű liszt
18 dkg ch mínusz liszt
18 dkg -50 liszt
2 dkg sikér
2 dkg bambuszrost
1 tojás
4 dl langyos víz
15 gr só
Fél élesztő
Kidagasztjuk, majd 45 percig kelesztjük. 10 részre osztjuk, megformázzuk, majd tepsibe tesszük és még 20 percet kelesztjük. Sütőbe vizet teszünk és 180 fokra melegítjük. Kb. 40 percig sütjük.
1 db (85 gr)
Energia. 158 kcal
Ch. 13 gr
Zsír. 4 gr
Fehérje: 13 gr
A liszteket az élesztővel, a cukorral és a sóval összekevertem, az olajat egy az egyben öntöttem hozzá, a víznek először csak a felét, aztán fokozatosan. a robotgép dagasztókarjáva...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűélesztő futtatni liszt,só,tojás,tej,joghurt ,bele az élesztő majd olaj dagasztani,tálat kiolajozni,bele a tészta a tetejét olajozni.1-1,5 óra keleszteni. 6 felé osztani, oválisr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A darált diót keverjük össze a kristálycukorral. A lisztet átszitáljuk. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A liszthez adjuk a cukrot, csipet sót, a toj...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: Közepes1. Egy fél bögre langyos tejben elkeverünk egy mokkáskanál cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, majd hagyjuk felfutni. Ezután a tészta hozzávalóival kézzel vagy géppel lágy tésztává...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű