1 nagyobb csomag vegyes zöldsaláta (rukkola, madársaláta, stb.)
3 alma, 3 paradicsom
3 csomag light mozzarella sajt
1 ek méz
2 ek mustár
só, bors
2 ek szőlőmagolaj
pirított tökmag
Kockázd az almát, paradicsomot és keverd össze a salátával. Dolgozd össze az olajat, mustárt, mézet csipet sóval,
borssal és forgasd át a salátával. Száraz serpenyőben pirított tökmaggal megszórva tálald.
A 2 tojást megfőztem, közben megpucoltam és felaprítottam a hagymát. A tojást megpucoltam és egy nagyobb edényben villával összetörtem, majd belekevertem a felaprított hagymát,...
Elkészítési idő:Szükség szerint a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A főtt, húsvéti sonkát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, majd ci...
Elkészítési idő:A krumplit megmossuk, megfőzzük sós vízben, de ne főzzük túl. Közben a hagymát vékony szeletekre vágjuk, és beáztatjuk a citromlébe. A tejfölt a majonézzel, a mustárral elkeverjü...
Elkészítési idő: