1 nagyobb csomag vegyes zöldsaláta (rukkola, madársaláta, stb.)
3 alma, 3 paradicsom
3 csomag light mozzarella sajt
1 ek méz
2 ek mustár
só, bors
2 ek szőlőmagolaj
pirított tökmag
Kockázd az almát, paradicsomot és keverd össze a salátával. Dolgozd össze az olajat, mustárt, mézet csipet sóval,
borssal és forgasd át a salátával. Száraz serpenyőben pirított tökmaggal megszórva tálald.
A salátához alaposan megmossuk, majd lecsöpögtetjük a rukkolát. Kimagozzuk a szőlőszemeket vagy az áfonyát. Összekeverjük a narancs levét a balzsamecettel és a borssal. Összeforgat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt kockázd fel, áztasd sós vízbe legalább egy fél órára (így a padlizsán magjában található keserű alkaloida kioldódik). A paradicsomot is darabold fel. A padlizsánt ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát nagyon apróra vágjuk, ugyanúgy a petrezselyemzöldet is. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, 1 mk cukrot adunk hozzá. A kukorica levét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat kockára a zöld fűszereket apróra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, oregánóval, borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű