3 nagyobb mozzarella light
8 szelet edámi sajt vagy alacsony zsírtartalmú trappista
2 alma
1 ek méz
fahéj
citrom
Helyezd el egy tálban a sajtokat és tedd az ölükbe a feldarabolt mozzarella sajtot és almát. Locsold meg a mézből,
pár csepp citromból és csipet fahéjből készített öntettel.
A langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd összekeverjük a tészta hozzávalóit. Bedagasztjuk,majd duplájára kelesztjük. Ha megnőtt, 4 részre osztjuk, egyenként vékon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot feloldjuk a vízben, majd röviden forralva szirupot készítünk. Az aprítógépben elsőként a mandulát és az áfonyát aprítjuk ragadós masszává. Legalább két részletben hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukros víz és tej langyos keverékébe belemorzsoljuk az élesztőt, felfuttatjuk.Hozzáadjuk az olajat, a lisztet, végül a sót.Jól összedolgozzuk, ha szükséges (liszt függő) tegyünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSe pune intr-un castron faina cernuta si se aseaza deasupra, sarea si zaharul, precum si drojdia uscata. Cu o furculita se amesteca toate, apoi se ia o lingura de lemn. Incepem...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű