3 nagyobb mozzarella light
8 szelet edámi sajt vagy alacsony zsírtartalmú trappista
2 alma
1 ek méz
fahéj
citrom
Helyezd el egy tálban a sajtokat és tedd az ölükbe a feldarabolt mozzarella sajtot és almát. Locsold meg a mézből,
pár csepp citromból és csipet fahéjből készített öntettel.
A tojásokat kézi habverővel felverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót az olvasztott vaj kivételével. Összekeverjük, az olvasztott vajat is hozzáadjuk, egyneművé keverjük. Sütőpapírr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét 10 deka cukorral és 1 tasak vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd rászitáljuk az étkezési keményítővel és a sütőporral elveg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta minden alapanyagát tálba tesszük és összegyúrjuk. A kész tésztát két egyenlő részre osztjuk. A tölteléket is elkészítjük: a vajat a cukorral kikavarjuk, a száraz hozzáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémet elkészíthetjük a fentiek helyett 1,5 csomag vaníliás pudingporból is, azt 6 dl tejben megfőzve, és ha kihűlt, akkor a fenti mennyiségű margarinos porcukorral kikeverve. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű