2 csirkecomb
2 nagy fej hagyma
25 dkg gomba
ízlés szerint só és őrölt bors
Gombát, hagymát felszeleteljük.
Megsózott, megborsozott csirkedarabokat bőrével lefelé az alufóliára fektetjük, beborítjuk hagyma és gomba szeletekkel. Megsózzuk, megborsozzuk majd lazán becsomagoljuk. Előmelegített, forró sütőben az első oldalát 15 percig, átfordítás utána a másik oldalát további 10 percig sütjük. Majd kibontjuk és néhány percig pirítjuk.
A kacsahájat 4 cm-es darabokra vágjuk. Egy lábasba tesszük, hozzáöntünk 1,5 dl vizet, közepes lángra helyezzük. Időnként megkeverve kisütjük a zsírját. A tepertőt félretesszük, lec...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Keverd össze a mézet (vagy az édesítőt), a mustárt, az olajat, a fokhagymát és a sót. Alaposan forgasd át a pácban a húsdarabokat, majd tedd egyelőre félre tálat. 2. Egy serp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a burgonyát héjában megfőzzük. főzés után megpucoljuk ,karikára vágjuk -a pulyka tallérokat előkészítjük ,..sózzuk +,csirke fűszer keverékkel .+borsal szorjuk meg .. -lisztbe má...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA csirkemelleket 2-2 részre vágjuk, így 4 fél csirkemellünk lesz. Serpenyőben olajat hevítünk, megforgatjuk rajta a melleket, míg elkezdenek pirulni. Kevés vízzel felengedjük, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű