menu

Családireceptkönyv.hu

Kínai szezámmagos csirkemell


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Húshoz

2 db csirkemell
4 dl étolaj

Bunda

9 evőkanál liszt
1 db tojás
1 evőkanál étolaj
1 kiskanál só
fél csomag sütőpor
fél dl víz

Máz

20 dkg Globus Ketchup
3 evőkanál méz
1 kiskanál chilipor
5 evőkanál fehér szezámmag

Elkészítés:



A húst felkockázzuk. A bunda hozzávalóit sűrű masszává keverjük egy tálban, beleforgatjuk a szeletekre vágott húst. Közben elkészítjük a mázat. A ketchupot, mézet, szezámmagot, és a chilliport kikeverjük.
A húst olajban kisütjük, kéztörlőn lecsepegtetjük, majd a mázba forgatjuk. Tálra tesszük. Tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tojásos rizzsel tálaljuk.

Kínai szezámmagos csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gabimami
Mennyei omlós tepsis csirkemell
Mennyei omlós tepsis csirkemell

1. A csirkemellet felszeleteljük (nem túl vékonyra), enyhén kiklopfoljuk, majd fűszerezzük ízlés szerint. A befűszerezett szeleteket fokhagymás tejbe áztatjuk és állni hagyjuk 4-5...

Elkészítési idő: 35
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Cukkinis kőrözöttel rakott csirke
Cukkinis kőrözöttel rakott csirke

A csirke kivételével a hozzávalókat krémesre turmixoljuk, így készítünk cukkinis körözöttet. Jénaiba rétegezzük a húsit és a körözöttet, majd 200 fokon egy óra alatt készre sütjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött csirkecomb
Töltött csirkecomb

A combokat alaposan megmostam, a felesleges szőröktől és egyéb maradványoktól megtisztítottam. Óvatosan a bőr alányúltam és amennyire csak tudtam elválasztottam a hústól, elkerülve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Savanyúkáposztás csirkesült.
Savanyúkáposztás csirkesült.

A csirkecombokat forgójuknál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A káposztát kicsit átmossuk, alaposan kicsavarjuk, majd kicsit késsel összevágjuk. Egy jénai aljába halmozzuk, majd a s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk