1 csomag fagyasztott brokkoli
teljes őrlésű zsemlemorzsa (pl. Biorganik)
2 tojás
oregánó, bazsalikom, szerecsendió
só, bors
Főzd meg a brokkolit sós vízben, majd vágd apró darabkákra. Add hozzá a tojást és a többi hozzávalót. Keverd
össze és addig ügyeskedj a hozzávalókkal, amíg könnyen kezelhető masszát nem kapsz. Formázz belőle érméket,
majd vagy forró olajon süsd ki mindkét oldalát vagy (és így diétásabb) enyhén kikent tepsiben süsd 20-25 percig.
A karfiolt sós vízben megfőzzük (3-4 ek tejet adunk a főzővízhez, hogy a szaga ne érződjön). Amikor megfőtt, szűrőkanállal kiszedjük, és krumplitörővel jól összedolgoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA joghurtos-fűszeres marináddal , ecsetet használva, egyenletesen vonjuk be a karfiol felületét. A maradék marinádot tegyük félre, tároljuk hűtőben: a következő 2-3 napban húsok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gomba szárát kivágjuk, felaprítjuk. Az apróra vágott hagymát serpenyőben, kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, pár percig pároljuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű