menu

Családireceptkönyv.hu

Brokkolipogácsa (Zóna)


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag fagyasztott brokkoli
teljes őrlésű zsemlemorzsa (pl. Biorganik)
2 tojás
oregánó, bazsalikom, szerecsendió
só, bors

Elkészítés:


Főzd meg a brokkolit sós vízben, majd vágd apró darabkákra. Add hozzá a tojást és a többi hozzávalót. Keverd
össze és addig ügyeskedj a hozzávalókkal, amíg könnyen kezelhető masszát nem kapsz. Formázz belőle érméket,
majd vagy forró olajon süsd ki mindkét oldalát vagy (és így diétásabb) enyhén kikent tepsiben süsd 20-25 percig.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Éva
Fetás töltött sütőtök
Fetás töltött sütőtök

A félbevágott sütőtök belét karalábévájóval vagy kiskanállal kivájjuk. A rizst sós vízben félpuhára főzzük. A rizsbe belekeverjük a sütőtökgömböket, 1 gerezd áttört fokhagymát, só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal
Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A zúzott fokhagymát egy kis tálban összekeverjük a római köménnyel, a koriandermaggal, a chilipehellyel és a fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a citrom...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ani
Fokhagymás cukkinifasírt
Fokhagymás cukkinifasírt

A cukkinit nagylyukú reszelőn legyaluljuk, majd sózzuk, és állni hagyjuk. A petrezselyemzöldet finomra metéljük. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy fokhagymatörőn átnyomjuk. A cukk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Brigi
Párolt zöldség wokban
Párolt zöldség wokban

A hagymát felvágjuk, kevés kókuszzsíron megpároljuk. Rádobjuk a többi zöldséget, az kisebb darabokra vágott aszalt paradicsomot, kis vizet öntünk a wokba, majd lefedjük. A zöldsége...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk