Családireceptkönyv.hu

Brokkolipogácsa (Zóna)


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag fagyasztott brokkoli
teljes őrlésű zsemlemorzsa (pl. Biorganik)
2 tojás
oregánó, bazsalikom, szerecsendió
só, bors

Elkészítés:


Főzd meg a brokkolit sós vízben, majd vágd apró darabkákra. Add hozzá a tojást és a többi hozzávalót. Keverd
össze és addig ügyeskedj a hozzávalókkal, amíg könnyen kezelhető masszát nem kapsz. Formázz belőle érméket,
majd vagy forró olajon süsd ki mindkét oldalát vagy (és így diétásabb) enyhén kikent tepsiben süsd 20-25 percig.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
SAJTPUFFANCS
SAJTPUFFANCS

A hozzávalókat elkeverjük a zsemlemorzsa kivételével. Majd kis golyókat formázunk a masszából. (A süléskor kicsit megnőnek, ezért kell kicsire) Megforgatjuk zsemlemorzsában. Bő fo...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brokkolis tócsni by Annamária Nagy
Brokkolis tócsni by Annamária Nagy

Brokkolit puhára főzzük, majd ha kihűlt apróra vágjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, tepsibe, zsír papírra kanalazzuk kis kupacokat, megformázzuk picit. 180 °C - on 35- 40 pe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fetával és spenóttal töltött gomba - Diétás (Sóbors)
Fetával és spenóttal töltött gomba - Diétás (Sóbors)

Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Takarjuk le a tepsit sütőpapírral. A gombákat tisztítsuk meg, vegyük ki a szárukat, szórjuk meg őket sóval és borssal, és fektessük le a sütőpa...

Elkészítési idő: 10+45 oerc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bori
Zabpelyhes zöldborsófasírt
Zabpelyhes zöldborsófasírt

elkészítés 1. A borsót puhára főzzük, lecsepegtetjük és botmixerrel kissé pürésítjük (nem pépesre). 2. Hozzáadjuk a zabpelyhet, a tojást, a felaprított vöröshagymát és a zúzott...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk