menu

Családireceptkönyv.hu

Brokkolipogácsa (Zóna)


Írta:

Elk. idő: 40
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag fagyasztott brokkoli
teljes őrlésű zsemlemorzsa (pl. Biorganik)
2 tojás
oregánó, bazsalikom, szerecsendió
só, bors

Elkészítés:


Főzd meg a brokkolit sós vízben, majd vágd apró darabkákra. Add hozzá a tojást és a többi hozzávalót. Keverd
össze és addig ügyeskedj a hozzávalókkal, amíg könnyen kezelhető masszát nem kapsz. Formázz belőle érméket,
majd vagy forró olajon süsd ki mindkét oldalát vagy (és így diétásabb) enyhén kikent tepsiben süsd 20-25 percig.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol

Így készítsd: 1. A sütőt kapcsold be 180 fokra. 2. A karfiolt szedd rózsáira, késsel vagdald át, majd sós vízben főzd 2 percig. Azonnal szűrd le. Teríts el egy kivajazott tűz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kandírozott sárgarépa
Kandírozott sárgarépa

A répát gyufányi darabokra felvágjuk. A cukrot a mézzel feltesszük főni, ha forrásban van beledobjuk a répát és addig főzzük, míg áttetszően pirosak lesznek a répák (20-30 perc),...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Grillezett mozzarellás cukkini
Grillezett mozzarellás cukkini

Hogyan fogjunk hozzá? A cukkiniket mossuk meg, vágjuk le a szára végeit, majd hosszában vágjuk ketté az egészet. Nagyjából 5-6 evőkanál olivaolajban keverjük el egy kevés sót, bor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kókuszos chia puding friss eperrel
Kókuszos chia puding friss eperrel

Néhány üveget vagy tálkát készítsünk elő, amelybe majd kerül a pudingunk. Néhány eperszemet hagyjunk meg a tetejére, a többit a hozzávalókkal rakjuk mixerbe, és keverjük krémesre....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk