1 kg csirkemell
színes egész bors
só
2 ek olívaolaj
Vágd nagyon vékony szeletekre a csirkemellet. Zúzd durvább barabokra az egész borsot, majd forgasd bele a
besúzott hússzeleteket. Kicsit irdald be a húst, hogy jól átjárja a bors. Hirtelen süsd át kevés olajon. A teflon
serpenyőt elég áttörölni az olajjal. Friss zöldsalátával, natúr joghurttal gyors, finom és tápláló megoldás ebédre,
vacsorára.
A csirkemellet lefejtem a csontról, és felcsíkozom. A hagymát megtisztítom és apró kockákra vágom, majd kevés olajon megdinsztelem. Megszórom egy kicsi sóval és letakarva párolom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS Ha csak egyetlen bográcsunk van, akkor praktikus előre megfőzni a köretet. Ehhez a szárított gombát merülőmixerrel vagy kávédarálóban porrá őröljük, azután a liszttel,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megtisztítjuk, mossuk, szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, meglocsoljuk a citromlével, sóval, borssal fűs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot egy tálba öntjük, összekeverjük a zúzott fokhagymával. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a joghurtos pácba és legalább egy órára a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű