50dkg csirkemell filé
ízlés szerint grill fűszerkeverék
1 fej vöröshagyma
1 fej kis fej lila hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál mustár
étolaj
Húst megmossuk, csíkokra vágjuk. Egy tálban beleöntjük a grillfűszert és annyi olajat, hogy szépen eltudjuk keverni a fűszer-keveréket.Majd belekeverjük a húst és félretesszük.
Vöröshagymát, lilahagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. A fokhagymát, fokhagyma nyomón átnyomjuk.
Majd rátesszük a húst.
Fehéredésig pirítjuk, közben hozzá adjuk a fokhagymát, és az 1-2 evőkanál mustárt. Kb. 10 perc el is készül.
Párolt mexikói zöldséges rizzsel tálaltam
Vágjuk a szalonnát apró kockákra, és süssük ki, majd ha jól megpirultak, vegyük ki őket egy tányérra, és tegyük félre. A kisült szalonnazsíron pirítsuk meg a hagymát, amire majd d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fiatal kakast feldaraboltam, előfőztem kuktában, leveskockával, hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, (lehet beletenni zöldséget is) így egy kis húsleves is készült. Amik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat bepácoljuk, és egy kicsit állni hagyjuk. Lereszeljük a sajtot, a 2 tojást felverjük (mint a rántottára). Az őzgerincformát kibéleljük a bacon szalonnával úgy, ho...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: Könnyűpaprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A májat megtisztítjuk, felekre szedjük. Elkészítés: A májat fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával é...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű